KoServer 14:00 ' de WALENTİNA DB İLE ONLİNEE EŞİT SW ZOR DB
Yazar
Forum Yöneticisi
Metin Sayısı : 353
Başarı Puanı : 12102
Teşekür Sayısı : 9999
Konu: KoServer 14:00 ' de WALENTİNA DB İLE ONLİNEE EŞİT SW ZOR DB Perş. 28 Ekim - 17:19
59 Lvl İtemli Başlar , 100 Skill Point , 174 Stat Point * İtemli Başlangic ( İstediginiz Şekilde Ayarliya Biliriz ) * Adam Kesince 25 NP gelir Ölen Kişiden 25 NP Gider ( Yeni ) * Guard Towerlar Yavaş Vuruyordu Hizlandirildi ( Yeni) * Bütün Usko Slotlari Vardir * Joblar Tekrar Elden Geçirildi ( Yeni ) * Gatelerden Çikiş Vardir * Ardream Gatelerden Gidilir * Okcu Skilleri Aktiftir .. * 50-Kareli 50-Karesiz Symbol Vardir * Adam Ölünce İsim Geçer ( Soacs Yoksa Veya X-Skip Geçmez ) * Potlar Sinirsizdir * Ardreamde İnn Sundries var * Savaş'lar Sorunsuz Çalişir * Csw Savaşi Sorunsuzdur * Ardreamde (Atross & Riote Sorunsuz Çikar NP Verir ) * Ardream Moument Vardir 100 Np Gelir Yukardan Notice Geçer Kesince * Sc'ler Sinirsizdir * 59 Savaşi Tamamen Fixlenmiştir ( Yeni ) * Çalişmayan Okcu Skilleri Aktif Edilmiştir ( Yeni ) * Database Ronark Land Ekleyebilir ( Yeni ) * 59-70-80-83-90 Ebenezerle Sorunsuz Çalişir Ebenezer Kapanmaz ( Yeni ) * Oto Güncelleme Eklenmiştir ( Yeni ) * Bütün Prosüdürler Tekrar Elden Geçirilip Buglar Giderilmiştir ( Yeni ) * Ronark Land İçin Oto Master Yapilmiştir +60 Olup Relog Atmalisiniz ( Yeni ) * Database Bütün Sorunlar Tamamen Fixlenmiştir * Ronark Land Monuemt Vardir Kesince Yukardan Notice Geçer 100 Np Verir ( Yeni ) * Yeni Armorlar Eklenmiştir * Bahamut Armor ( Yeni ) * Gryphon Armor ( Yeni ) * Valkyrie Armor ( Yeni ) * Hero Armor ( Yeni ) * Ozel Dragon Shell ( Yeni ) * Ardream Lvl Stat Skill kontrollü ( Yeni ) * Ronark Land Eklenmiştir , Usko Tarzi Evil Winzard Booro , Dark Knight Eklenmiştir ( Yeni ) * Ewil Winzard Booro Dark Knight Balrog Buglar Tamamen Giderilmiştir ( Yeni ) * 59 Level İtemli Başlar , +60 Olmak İçin İstedigin Şekilde Xp Ayarliyabilliriz ( Yeni ) * Xp Sadece Cz Kasiliyor Usko Tarzi Slot Basma Keyfi ( Yeni ) * Ben Pk Atmak İstiyorum Diyen Userler , Direk Ardream Gidebilirler , Ama Ben Cz Kasmak İstiyorum Derseniz Benim Ayarladigim Still 60 Olmak 15 Dakikika 60 Tan Sonra 70/1 Xp Sonra 1-Gün İçinde 83 ( Yeni ) * +60 Adamlar Ardream Gidemez ( Yeni ) * Ronark Land Moument Vardir Kesince Yukardan Notice Geçer( Yeni )
LEVEL SINIRI 83
OTO UYELIK
GUNDE 2 SAVAS 14:00 VE 20:00 SAATLERINDE BASLAMAKTADIR
TUM KARAKTERLER ESIT 1-83 BUTUN SKILLER ORJINAL CALISIYOR ( BLINK, GUARD SUMMON VS. DAHIL ) + BIRCOK YENİ SKILLER
18 FARKLI 1 KEZ YAPILAN EXPERIENCE GOREVLERO ( EMC, LUFERSON, ESLANT, DARK LAND )
REBIRTH SISTEMI USKO TARZI +30 A KADAR UPGAREDE ANVILDEN, +REBIRTH BASTIKCA DAHA FAZLA PARLAK OLUCAKTIR
CASTLE SIEGE WAR'I KAZANAN CLANIN UYELERINE HERGUN 200 NP VERILCEKTIR
LUNAR WAR EKLIDIR SORUNSUZ
SNOW WAR EKLIDIR SORUNSUZ
UNDY - 400 ACC - 3000 BUF SCROLLAR EKLI
BLUE POWER ITEMLER EKLI
KOREKO ITEMLER EKLI
DROPLAR USKO GIBI SORUNSUZ AYARLANMISTIR
BUTUN ITEMLER SORUNSUZ UPGRADE YAPILABILIYOR
KROWAZ EKLI
BIFROST EKLI ULTIMA ODASI SORUNSUZDUR
DARKLAND EKLI
FELANKOR ODASI EKLI VE SORUNSUZDUR
BIFROST-KROWAZ-DARKLANTA 2 HARITA OLACAK HUMAN KARUS DIE GIRIS ICINDE CZ BOWDA MONUMENTI KIRAN IRK CZ BOWL DAKI GATE DEN ISTEDIGI BOLGEYE GIDEBILCEKTIR
ANDREAM EKLI OLUMLERDE KOORDINAT VE ALTTAN ISIM GECMEKTEDIR
CZ OLUMLERDE KOORDINAT VE ALTTAN ISIM GECMEKTEDIR
ITEM - EXP VE QUEST GUREVLERI EKLIDIR
STAT VE SKILL SIFIRLAMA ISLEMLERI TAMAMEN SORUNSUZ
USKO GEMILI SAVAS EKLIDIR
YENI MARADON EKLIDIR KUKLALAR BAHCEDEKI ARENA FALAN HEPSI SORUNSUZDUR
OKCU SKILLERIDE SORUNSUZ VE BUGSUZ EKLIDIR
KRALLIK SISTEMI USKO STILL AYDA BIR KERE OY KULLANARAK SECILMEKTEDIR
KARELI VE KARESIZ SYMBOL SORUNSUZDUR
FORGETTEN TAPLE SORUNSUZDUR
TUM SCROLLAR SORUNSUZ CALISMAKTADIR
NP ALMAK ICIN KARAKTERIN LEVEL 70 VE UZERI OLMASI GEREKTEDIR